Ana içeriğe atla

FARK YARATAN SİZSİNİZ…

“İnsan” bizim en önemli ve vazgeçilmez sermayemiz ve “FARK YARATAN SİZSİNİZ”  sloganıyla ilerliyoruz. Artan müşteriler ile büyüyen iş hacmimiz doğrultusunda bugün itibariyle 100 kişilik bir ekibiz. Tüm çalışanlarımız ile birlikte benimsediğimiz felsefe kaliteli hizmet, sürekli iyileştirme ve koşulsuz müşteri memnuniyeti.
UniveraKurum-ilan
Hedeflerimize ulaşmak için birlikte yol aldığımız çalışanlarımızın memnuniyeti ve motivasyonu bizim en çok değer verdiğimiz kavram. İnsan Kaynakları Yönetimi prensibinin temelinde iki hedef yatıyor; bunlardan ilki “İnsan kaynağının organizasyon hedefleri doğrultusunda en verimli şekilde örgütlenmesi”, diğeri ise “Çalışanların sürekli eğitim ve gelişim faaliyetleri ile organizasyonlara olan katkı ve motivasyonlarının en üst düzeyde tutulması”.
Bu noktada başarı, doğru seçme yerleştirme süreciyle başlıyor. Fark yaratacak ve kurum kültürüne uygun, davranışsal ve teknik yetkinleri pozisyona uygun adayları ailemize dahil etmek, onları sürekli eğitim felsefesiyle geliştirmek, belirlenmiş hedefler doğrultusunda kariyer yollarlarını oluşturmak, keyifli iş ortamları yaratmak ve uzun yıllar birlikte büyüyerek yol almak, başarıda anahtar süreçler oluyor.

Artık her alanda büyük balık değil hızlı balık kazanıyor. O nedenle de rekabette en büyük faktör kaliteli insan kaynağı, onun mutlu ve motive çalışması, takdir edilmesi, gelişmesi  ve elde tutulması. Bunlar bizim sektörümüzde her zaman öncü olmamızı sağlıyor.
Eğlenceli iş ortamları yaratmak düşüncesiyle ilerliyoruz. Müşterilerimize her zaman en önemli değerimiz olan gülümseyen sesimizle, görüntümüzle hitap ediyoruz ve kazanıyoruz. Sosyal yönü güçlü, güler yüzlü, teknik yönleri kuvvetli, vizyonu geniş, konuşmayı ve paylaşmayı seven, pozitif, genç, dinamik, proaktif, müşteri odaklı, cesur ve innovatif çalışanlarımız ile birlikte büyümeye devam edeceğiz.
Fatoş ŞERİFAKİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

UML ve Modelleme – Bölüm 4 (Class (Sınıf) Diyagramları)

Bir önceki makalemizde UML modellemede kullanılan ilk diyagram olan Use Case diyagramını incelemiştik. Bu makalemizde nesne tabanlı programlamada kullanılan sınıflar ve sınıfların arasındaki ilişkileri modelleyebileceğimiz diyagramlar olan Class(Sınıf) diyagramlarını inceleyeceğiz. UML’de sınıflar, nesne tabanlı programlama mantığı ile tasarlanmıştır. Sınıf diyagramının amacı bir model içerisinde sınıfların tasvir edilmesidir. Nesne tabanlı uygulamada, sınıfların kendi özellikleri (üye değişkenler), işlevleri (üye fonksiyonlar) ve diğer sınıflarla ilişkileri bulunmaktadır. UML’de sınıf diyagramlarının genel gösterimi aşağıdaki gibidir. Şekil 1. Class Diyagram Şekil1’de görüldüğü üzere bir dikdörtgeni 3 parçaya bölüyoruz. En üst bölüm sınıf adını, orta kısım özellik listesini (üye değişkenler) ve en son kısım, işlev listesini (üye fonksiyonlar) göstermektedir. Çoğu diyagramlarda alt iki bölüm çıkarılır. Genelde tüm özellik ve işlevler gösterilmemektedir. Ama

Yazılım Maliyet Tahmineleme Tecrübeleri

Yazılım mühendisliğinde maliyet hesabı her zaman problem olmuştur. "Bu iş kaç Adam/Gün tutar?" sorusuyla sıkça karşılaşıyoruz. Adam/gün veya Adam/ay ölçütleri bir kaynağın/kişinin belirtilen zaman dilimindeki iş gücü anlamına gelir. Tabi bu noktada yine kafa karışıklıkları başlar. 6 A/G'lik bir işi hızlandıralım diye 2 kişi ile yapmaya çalışsak ve kaynak/kod, modül, altyapı, insan vb. her bir şeyi bir kenara bıraksak, matematiksel basit formülle 6/2=3 A/G'de biter? Gerçek hayat böyle değil, öncelikle bunu anlamamız lazım. Hep şu örnek verilir; "Aynı bebeği 2 kadın birlikte daha kısa sürede doğurur mu?" Eğer bunun cevabı "Evet" ise (veya bir gün böyle bir durum ortaya çıkarsa), yazımı değiştirmem gerekecek:) Mevzu gerçekten derin...Maliyet hesabı; bulunduğunuz firmanın yazılım süreçlerini hangi methodlarla uyguladığına, ilgili işin o dönemdeki aciliyetine, (şirket yönetiminin baskısına:)) vb. bir çok duruma bağlı olabilir. Örneğin; bizim firmada e

UML ve Modelleme – Bölüm 3 (Use Case Diyagramlar)

Önceki iki makalemizde ( 1 , 2 ) UML’e genel olarak değinip ve modellemede kullanacağımız dokuz diyagram hakkında bilgiler vermiştik. Bu makalemizde Use Case diyagramından detaylı bahsedeceğiz. Öncelikle, genel Use case diyagramının tanımını hatırlayalım. “Bir kullanıcı ve bir sistem arasındaki etkileşimi anlatan senaryo topluluğudur.” Ivar Jacobson Senaryo tanımı için der ki: “Aktörle sistem arasında gerçekleştirilen, sonucunda aktöre farkedilir getirisi/ faydası oluşan etkileşimli diyalogdur. ” UML Use Case Diyagramları  sistemin işlevselliğini açıklamak amacıyla kullanılır. Sistemin birbirinden ayrı özelliklerinin detaylarını göstermekten ziyade, Use Case Diyagramlar, tüm mevcut işlevselliği göstermek için kullanılabilir. Buradaki en önemli noktalardan biri,   Use Case Diyagramlar temelde sequence diyagram ve akış diyagramlarından farklıdır. Use Case diyagramlar dört ana elemandan oluşmaktadır. Aktörler , Sistem (Proje kapsamını belirtir) , Use Caseler ve bunlar ara